CRM firmy Baseline w chmurze Polcom

Dla klientów wykorzystujących w swoich przedsiębiorstwach systemy CRM wdrożenie ich w modelu cloudowym może wiązać się z optymalizacją kosztów i podniesieniem elestyczności biznesowej. O tym jakie korzyści niesie taki model dla klientów opowiada Piotr Musiał, Dyrektor Zarządzający firmy Baseline tworzącej systemy CRM dedykowane do potrzeb klientów:

"Firma Baseline to producent innowacyjnego oprogramowania CRM, Elektronicznego Obiegu Dokumentów i Aplikacji Mobilnych. Oprogramowanie Baseline™ zostało stworzone z myślą o najbardziej wymagających klientach - wszystkie procesy sprzedażowe są projektowane według realnego zapotrzebowania i celów biznesowych przedsiębiorstwa.

Polcom świadczy dla nas usługi udostępniania środowiska cloudowego dla platformy Baseline™. Dzięki cloud computingowi w Polcom zyskujemy gwarancję dostępności oraz praktycznie nieograniczoną skalowalność zasobów, która jest istotna w zakresie realizacji potrzeb naszych klientów. Polcom Data Center to wysoki poziom bezpieczeństwa, który przekłada się bezpośrednio na standard świadczenia usług dla klientów końcowych Baseline."